Max Houkes

Nieuws

17 augustus 2018 - $15.000 Future Oldenzaal, kwartfinale

$15.000 Future Oldenzaal, kwartfinale

Vandaag helaas de kwartfinale met 7-5 6-4 verloren van de 24-jarige Niels Lootsma.
Enorm jammer omdat ik de eerste set kon uitserveren bij 5-3 maar wist dit niet te doen!
Vervolgens weet ik ook 3 breakpoints op 5-6 niet te benutten en hij pakte zijn 3e setpoint wel, 5-7. De tweede set begon ik weer sterk, ik kwam op een 3-0 voorsprong?! Helaas werd ik na een erg lange game met veel gamepoints gebroken op 3-1 naar 3-2.
Ik kwam zelfs op een 3-4 achterstand en vervolgens ging dit naar 4-5.
Niels wist zijn 2e matchpoint op 40-30 te benutten!

Erg balen van deze wedstrijd omdat ik tweemaal een voorsprong uit m’n handen heb laten glippen om een plek in de halve finale te halen! Toch heb ik een goed toernooi gespeeld en ben ik blij met mijn eerste kwartfinale en daarmee ook mijn eerste 2 ATP-punten??!

Volgende week speel ik het $15.000 toernooi in Rotterdam, waar ik een Wildcard heb gekregen voor het hoofdtoernooi?!
Ik hoef dus geen kwalificatie te spelen.
Ik speel dinsdag of woensdag de eerste ronde.

? Jan-Maarten Goedkoop