Max Houkes

Nieuws

10 juli 2019 - Planning komende weken

Planning komende weken

Afgelopen week heb ik het $15.000 ITF toernooi in Den Haag gespeeld.
Ik speelde opnieuw tegen Matias Zukas (ITF73). In Turkije verloor ik 6-1 6-2, nu had ik de kans op een revanche. Ik begon goed door gelijk een break voor te komen. Helaas wist ik deze voorsprong niet lang vast te houden. Totaal kwam ik 3 keer in de 1e set een break voor, maar wist ik de voorsprong niet uit te bouwen.
Uiteindelijk verloor ik de 1e set na veel lange games met 5-7.
De 2e set verloor ik vanaf 1-1 3 deucegames waardoor ik een dubbele break achter kwam, 1-4. Uiteindelijk werd het 1-6. Matige 2e set maar toch een betere wedstrijd dan de vorige keer.

Uiteindelijk heeft Zukas ook het toernooi gewonnen.

Komend weekend speel ik competitie in Duitsland en maandag na de competitie vlieg ik naar Tunesië voor minimaal 2 weken, hier ga ik weer een aantal $15.000 ITF toernooien spelen.

#Zorgfactory #Babolat